ΑΤΕ Ασφαλιστική: Ανέλαβε την ασφάλιση 10 μεγάλων τεχνικών έργων ύψους 1 δισ. ευρώ

Την ασφαλιστική κάλυψη 10 μεγάλων Τεχνικών Έργων ανέλαβε η «ΑΤΕ Ασφαλιστική» τους τελευταίους δύο μήνες.

Συγκεκριμένα, η εταιρεία ανέλαβε την ασφαλιστική κάλυψη με συμβόλαια Κατά Παντός Κινδύνου, Αστικής και Εργοδοτικής

Αστικής Ευθύνης, των μεγαλύτερων τεχνικών έργων που γίνονται στη χώρα μας και αφορούν την επέκταση του ΜΕΤΡΟ Θεσσαλονίκης προς Καλαμαριά, το Αεροδρόμιο Χανίων, τη νέα σιδηροδρομική γραμμή Ροδοδάφνης – Ψαθόπυργου με τη σήραγγα Παναγοπούλας, την Περιφερειακή οδό Θεσσαλονίκης, την Περιφερειακή Οδό Κατερίνης και τη Β’ Λειτουργική φάση των Σιδηροδρομικών εγκαταστάσεων στο Θριάσιο Πεδίο και το Σταθμό Ζεφυρίου.

Η «ΑΤΕ Ασφαλιστική» ασφαλίζει τα περισσότερα από τα πιο πάνω έργα είτε έχοντας την αποκλειστική κάλυψη (100%) είτε ως Leader.

Η «ΑΤΕ Ασφαλιστική», αξιοποιώντας την τεχνογνωσία και την εμπειρία πολλών ετών σε συνδυασμό με την άρτια συνεργασία του στελεχιακού δυναμικού της Εταιρίας με τα Δίκτυα πωλήσεων αλλά και την εμπιστοσύνη των μεγαλύτερων Αντασφαλιστικών Εταιριών, προχωρά με σταθερά βήματα στην ανάληψη εξειδικευμένων κινδύνων, με την παροχή υψηλής ποιότητας προϊόντων και υπηρεσιών που σφραγίζουν τη δυναμική παρουσία της «ΑΤΕ Ασφαλιστικής» στην Ελληνική Αγορά.

Με την κάλυψη των έργων αυτών, η «ΑΤΕ Ασφαλιστική» στηρίζει ουσιαστικά την Ελληνική οικονομία και τις επιχειρήσεις και στέκεται δυναμικά στους πελάτες και συνεργάτες ότι κι αν τύχει.



bankwars.gr