Με σταθερή πολιτική και νέα προγράμματα το 2014 η Generali

Στις στέρεες βάσεις της στρατηγικής που έχει ακολουθήσει η Generali θα συνεχίσει την πορεία της και τα επόμενα χρόνια στηριζόμενη στους συνεργάτες της. Η εταιρεία το 2014 θα διατηρήσει την πολιτική που της έφερε κερδοφόρα αποτελέσματα και θα ενισχύσει τα προϊόντα της μέσα από τη δραστηριοποίηση της σε νέους κλάδους. Σε ετήσια εκδήλωση της εταιρείας ο κ. Πάνος Δημητρίου, Διευθύνων Σύμβουλος, αναφέρθηκε στα θετικά οικονομικά αποτελέσματα, που επιβεβαιώνουν την πολιτική που υλοποιήθηκε μέχρι τώρα.


Όπως ανέφερε ο κ. Πάνος Δημητρίου η Generali το 2013 κατέγραψε κερδοφορία (7,7 εκατ. ευρώ) και αύξηση της παραγωγής της κατά 4,8%. Εκτίμησε ότι κατά το 2015-2016 η εικόνα της αγοράς θα βελτιωθεί και θα υπάρξουν ευκαιρίες ανάπτυξης των ασφαλιστικών εργασιών, ενώ το 2014 η παραγωγή της ασφαλιστικής αγοράς υπολογίζεται ότι θα διαμορφωθεί στα 3,7 δις ευρώ. 

Μιλώντας για τους συνεργάτες της εταιρείας και τη συμβολή τους στην μέχρι τώρα εξέλιξη και πορεία της δήλωσε ότι ο ρόλος τους είναι καθοριστικός καθώς αποτελούν τη ραχοκοκαλιά της Generali.

Η ERGON Σύμβουλοι Μηχανικοί είναι ένας από τους συνεργάτες της GENERALI, στην Βόρεια Ελλάδα, προσφέροντας εξειδικευμένες ασφαλιστικές υπηρεσίες όπως: 
  • την ασφάλιση όλων των ειδών επιχειρήσεων - μικρών και μεγάλων, 
  • την ασφάλιση τεχνικών και οικοδομικών έργων,
  • την δημιουργία εγγυημένων συνταξιοδοτικών προγραμμάτων, καθώς και 
  • την παροχή υψηλής ποιότητας προγραμμάτων υγείας.
Για τα σχέδια της εταιρείας που έχουν ήδη υλοποιηθεί ή θα τεθούν σε εφαρμογή μέσα στον επόμενο χρόνο μίλησε ο κ. Τάκης Βασιλόπουλος, Chief Technical Manager της Generali. Η εταιρεία ήδη από τις αρχές του έτους δραστηριοποιείται στην κάλυψη ιχθυοκαλλιεργειών, ενώ η στις 15 Φεβρουαρίου θα προωθήσει στην αγορά καινούριο πρόγραμμα υγείας.

Για οποιαδήποτε πληροφορία, επικοινωνήστε μαζί μας στο 2310 841 656

Για online προσφορά ασφάλισης της επιχείρησής σας πατήστε εδώ