Ευρωπαϊκή Πίστη: Άμεσες αποζημιώσεις στους σεισμόπληκτους της Κεφαλονιάς

Άμεσα προχώρησε σε προκαταβολές αποζημιώσεων η Ευρωπαϊκή Πίστη Α.Ε.Γ.Α.στους πληγέντες της Κεφαλονιάς, που έχουν υποστεί ζημιές από τη συνεχή σεισμική και μετασεισμική κινητικότητα στο νησί. Η εταιρεία κατέβαλε ποσά έως 10.000 ευρώ, ανάλογα με το μέγεθος της ζημιάς που έχει προκληθεί στις κατοικίες.


Επιπρόσθετα με στόχο τη διευκόλυνση καταβολής ασφαλίστρων από τους πελάτες της στην Κεφαλονιά, παρέχει τη δυνατότητα προθεσμίας τριών μηνών για την εξόφλησή τους, εφόσον αυτά αφορούν σε ημερομηνία οφειλής για το χρονικό διάστημα Φεβρουάριος – Μάρτιος 2014.


H ERGON Σύμβουλοι Μηχανικοί διαβλέποντας σε ένα μεγάλο κενό στον τομέα των ειδικών ιδιωτικών ασφαλίσεων, διευρύνει τις συμβουλευτικές υπηρεσίες της λαμβάνοντας σοβαρά υπόψη τις ανάγκες τις αγοράς.

Για τον λόγο αυτό και με σκοπό την κάλυψη και των πιο εξειδικευμένων αναγκών των επιχειρήσεων - πελατών, προχώρησε στην σύναψη συνεργασιών με τις πιο αξιόπιστες Ασφαλιστικές Εταιρείες:


Ορίζοντας την ασφάλιση ως έναν από τους πλέον ενδεδειγμένους τρόπους οικονομικής διαχείρησης απρόβλεπτων ζημιογόνων γεγονότων μικρών και μεγάλων επιχειρήσεων, οι πιστοποιημένοι σύμβουλοι της ERGON εκτείνουν τις υπηρεσίες τους σε ένα ευρύ φάσμα επιχειρήσεων: