(Εξ)Ασφαλίστε τα Φ/Β έξυπνα και οικονομικά!

Η ασφάλιση των Φωτοβολταϊκών είναι επιτακτική, καθώς εκ των πραγμάτων είναι μια ηλεκτρομηχανολογική εγκατάσταση εκτεθειμένη στο φυσικό περιβάλλον κινδυνεύοντας σχεδόν από όλα τα είδη κινδύνων (καιρικά φαινόμενα, κακόβουλες ενέργειες, πτώση αντικειμένων κλπ).


Πόσοι όμως από τους ιδιοκτήτες γνωρίζουν από τι πραγματικά καλύπτονται σε περίπτωση επέλευσης ενός από αυτούς τους κινδύνους; Πόσοι ιδιοκτήτες γνωρίζουν το ποσό που τους επιβαρύνει επί μέρους η κάθε κάλυψη;

Το κόστος μιας ασφάλισης δεν εξαρτάται μόνο από το μέγεθος της εγκατάστασης... αλλά και από την ηλικία του, την αξία του και φυσικά τις επιλεγμένες καλύψεις. Όλοι οι προαναφερόμενοι παράγοντες επηρεάζουν καθοριστικά το συνολικό κόστος ασφάλισης μιας εγκατάστασης - μικρή ή μεγάλη.

Η ERGON Σύμβουλοι Μηχανικοί, σας δίνει τη δυνατότητα να μάθετε πώς μπορείτε να (εξ)ασφαλίσετε τα Φωτοβολταϊκά που έχετε εγκαταστήσει είτε σε Πάρκο είτε στη στέγη του σπιτιού σας, έξυπνα και οικονομικά!

Γι αυτό το σκοπό δημιούργησε τη Φόρμα Καταγραφής Φ/Β >>

Πατήστε στον παρακάτω σύνδεσμο και συμπληρώσετε τα στοιχεία της εγκατάστασής σας και στο τέλος κάντε Υποβολή. Πολύ σύντομα θα επικοινωνήσει μαζί σας Μηχανικός, εξειδικευμένος Ασφαλιστικός Σύμβουλος της ERGON.

Φόρμα Καταγραφής Φ/Β: 


Έχετε επιχείρηση; 
Δοκιμάστε την δωρεάν εφαρμογή Online Προσφορά Ασφάλισης της ERGON που φτιάχτηκε αποκλειστικά για επιχειρηματίες