Ασφαλιστικές: «Πράσινο φως» για σύνταξη και υγεία

Μάχη για την είσοδό τους στη σύνταξη ετοιμάζονται να δώσουν οι ασφαλιστικές καθώς διαβλέπουν ότι το θέμα μένει πίσω όχι τόσο λόγω αδυναμίας εύρεσης λύσεως όσο περισσότερο για λόγους πολιτικής βούλησης και αδράνειας των πολιτικά αρμοδίων.

Κατά τις πληροφορίες του iw η ΕΑΕΕ πο έχει αναλάβει αναλάβει τη βαριά ευθύνη να φέρει εις πέρας το συγκεκριμένο ζήτημα, ετοιμάζει μετά το Πάσχα κύκλο επαφών ευελπιστώντας σε επιτάχυνση των απαιτούμενων ενεργειών και τελικά τη συμπληρωματική είσοδό της ιδιωτικής ασφάλισης στο κομμάτι της σύνταξης και της περίθαλψης.

Κατά τις ίδιες πληροφορίες η χρονική συγκυρία ευνοεί ενώ και όλα τα απαιτούμενα στοιχεία που αφορούν την τεχνοκρατική υποστήριξη του θέματος υπάρχουν στην ΤτΕ όσο και στο Σύμβουλο που ασχολείται με την είσοδο της ιδιωτικής ασφάλισης στη δημόσια σύνταξη και υγεία.

Σύμφωνα ε ασφαλείς πληροφορίες και από την πλευρά της συγκυβέρνησης υπάρχουν εισηγήσεις πολιτικών στελεχών για άμεση ενεργοποίηση των ιδιωτών και στη σύνταξη και υγεία, καθώς τα οικονομικά στοιχεία των ταμείων και φορέων περίθαλψης δεν αφήνουν περιθώρια για χάσιμο χρόνου. 

Αυτό που χρειάζεται, είναι να δοθεί το πολιτικό πράσινο φως, ώστε να ξεκινήσουν ταχύτατα να ενεργοποιούνται οι διαδικασίες εφαρμογής. Όσο δε δίνεται σαφής, ολοκληρωμένη εντολή που βασίζεται σε απόλυτη πολιτική κάλυψη, τότε τα γρανάζια της πολιτικής μηχσνής δεν ενεργοποιούνται. Το χρονικό περιθώριο που υπάρχει είναι μέχρι το τέλος του Μαίου...



insuranceworld.gr