Εξοικονομήστε χρήματα και εξασφαλίστε την οικογένειά σας! Αποκτήστε δωρεάν τον Ασφαλιστικό Γονέα

H ERGON Σύμβουλοι Μηχανικοί σε συνεργασία με μια από τις μεγαλύτερες ελληνικές ασφαλιστικές εταιρείες, την Ευρωπαϊκή Πίστη, σας δίνει την δυνατότητα, χωρίς κανένα κόστος να αποκτήσετε ένα ολοκληρωμένο ασφαλιστήριο πρόγραμμα που θα σας εξοικονομήσει χρήματα και θα εξασφαλίσει την/τον σύζυγο και φυσικά τα παιδιά σας!
Ο "Ασφαλιστικός Γονέας" δεν είναι ένα ακόμη πρόγραμμα επιβράβευσης αγορών ή μια ακόμη κάρτα συλλογής πόντων. Είναι ένα ασφαλιστικό πρόγραμμα που σας παρέχεται χωρίς κόστος και που προστατεύει την οικογένειά σας στην περίπτωση που εσείς δεν θα μπορείτε να εκπληρώσετε το ρόλο σας ως φυσικός γονέας, αν συμβεί οποιοδήποτε ατύχημα η απώλεια ζωής από ατύχημα.

Η λειτουργία του είναι απλή

Αφού παραλάβετε την κάρτα σας με μια απλή αίτηση εντελώς δωρεάν, πραγματοποιήτε τις αγορές, που ούτως ή άλλως θα κάνατε, από τις επιχειρήσεις που συμμετέχουν στο πρόγραμμα. Χωρίς λοιπόν να αλλάξετε τις αγοραστικές σας συνήθειες εξασφαλίζετε:
  • Τις καθημερινές αγορές της οικογένειάς σας, έως και € 18.000 ετησίως, σε περίπτωση ατυχήματός σας
  • Μείωση των ασφαλίστρων σας σε κάθε υπάρχον ή μελλοντικό συμβόλαιό σας στην Ευρωπαϊκή Πίστη (αυτοκίνητο, κατοικία, επιχείρηση κλπ). Η μείωση αυτή διαμορφώνεται ανάλογα με το ύψος των αγορών σας από τις επιχειρήσεις που συμμετέχουν στο πρόγραμμα.
Δείτε το δίκτυο συνεργαζόμενων επιχειρήσεων του Ασφαλιστικού Γονέα.

Υπάρχει η δυνατότητα να παρακολουθείτε το ποσό που έχετε συγκεντρώσει είτε μέσω του υπολογιστή σας είτε μέσω εφαρμογής που διατίθεται για iOS και Andoid συσκευές.

Η απόκτηση της κάρτας μπορεί να γίνει πολύ απλά με δυο τρόπους:

1. Συμπληρώνετε την Online Αίτηση ή

2. Μας καλείτε στο 2310 841 656