BUSINESS Dynamic: Προστασία 4 σε 1 για επιχειρήσεις και γραφεία ελεύθερων επαγγελματιών!

Ένα υπερπλήρες ασφαλιστικό πρόγραμμα για την επιχείρησή σας με την αξιπιστία της GENERALI! 

Η επιχείρησή σας είναι από τις πιο σημαντικές επενδύσεις της ζωής σας. Αποτέλεσμα του προσωπικού σας μόχθου και κινητήριος δύναμη της καθημερινότητας σας και των ονείρων σας. Θέλετε, λοιπόν, να αισθάνεστε πως τίποτα δεν θα σταθεί εμπόδιο στην ανάπτυξή της, πως τίποτα δεν θα ανατρέψει τα σχέδια σας.


Για αυτό η GENERALI δημιουργήσε το BUSINESS Dynamic. Ένα σύγχρονο πρόγραμμα ασφάλισης που σχεδιάστηκε για να στηρίζει εσάς που μάχεστε για να πραγματοποιήσετε τα όνειρά σας.


Η ERGON Σύμβουλοι Μηχανικοί έχει μακρά συνεργασία με την GENERALI Hellas και διαθέτει πιστοποιημένους ασφαλιστικούς συμβούλους που συνδυάζουν την ιδιότητα και την γνώση του Μηχανικού με την εξειδίκευση των ασφαλιστικών παροχών σε τεχνικά έργα, επιχειρήσεις, εμπορικά καταστήματα, κατοικίες και Αστική Ευθύνη με σκοπό την παροχή υπηρεσιών υψηλού επιπέδου!




Προστασία 4 σε 1!

Για τη δημιουργία της επιχείρησής σας επενδύσατε σε κάθε λεπτομέρεια με προσοχή, από το χώρο που τη στεγάζει, μέχρι τον εξοπλισμό και τις πρώτες ύλες. Επίσης, επιλέξατε τους ανθρώπους που θα τη στελεχώσουν και προσφέρουν καθημερινά στην ανάπτυξή της.

Το BUSINESS Dynamic καλύπτει:

  • Την κτηριακή εγκατάσταση
  • Το περιεχόμενο, όπως ο εξοπλισμός και τα προϊόντα
  • Τα εξωτερικά βοηθητικά κτίσματα και τις ειδικές κατασκευές (μαντρότοιχοι, αυλόπορτες, γκαράζ, πέργολες κ.λπ.) καθώς και τον εξοπλισμό που περιλαμβάνουν οι χώροι αυτοί 
  • Το προσωπικό, σε περίπτωση πρόκλησης σωματικών, ηθικών ή ψυχικών βλαβών αλλά και τους πελάτες από ατύχημα που θα συμβεί εντός της επιχείρησης.


Κρατήστε τα απρόοπτα μακριά

Οι αιτίες που μπορεί να προκαλέσουν ζημία σε μια επιχείρησή είναι πολλές, και συχνά απρόβλεπτες. Εμείς σας ενθαρρύνουμε να επικεντρωθείτε στους επαγγελματικούς σας στόχους. Για όλα τα άλλα έχει φροντίσει η GENERALI.

Το BUSINESS Dynamic καλύπτει την επιχείρησή σας για πυρκαγιά, ζημιές που μπορεί να προκύψουν από το υδρευτικό σύστημα, καθώς και ζημιές από φυσικά φαινόμενα και κακόβουλες ενέργειες τρίτων. Επιπλέον, το πρόγραμμα καλύπτει όλες τις αμοιβές τρίτων που θα απαιτηθούν για την επισκευή / επιδιόρθωσή ζημιών ή ακόμη και για ενοίκια που μπορεί να χρειαστεί να πληρώσετε για προσωρινή μεταστέγαση της επιχείρησής σας.

Το BUSINESS Dynamic καλύπτει αυτόματα και τα νεοαποκτηθέντα περιουσιακά στοιχεία ή τυχόν κτηριακές βελτιώσεις, ενώ σας αποζημιώνει στην αξία αντικατάστασής τους με καινούργια. Επιπλέον, επειδή ο χρόνος σας είναι πραγματικά πολύτιμος η Generali φροντίζει να σας αποζημιώνει εντός 24 ωρών από την ημερομηνία συμπλήρωσης του φακέλου, ανεξάρτητα από το ύψος της αποζημίωσης, εύκολα και απλά, με μία κατάθεση!

Διαμορφώστε το πρόγραμμα όπως σας ταιριάζει!

Το BUSINESS Dynamic σας δίνει τη δυνατότητα να επιλέξετε ανάμεσα σε μία πληθώρα προαιρετικών παροχών όπως:

  • Ζημιές από σεισμό ή και τα επακόλουθά του
  • Ζημιές στα ασφαλισμένα κτίρια και τον εξοπλισμό τους από αιφνίδια καθίζηση / ολίσθηση του εδάφους.
  • Ασφάλιση των εργαζομένων σε περιπτώσεις ατυχημάτων του προσωπικού σας, μέσα στους χώρους και κατά τις ώρες λειτουργίας της επιχείρησής σας


Σας ευχαριστούμε... έμπρακτα

Η Generali αναγνωρίζει την εμπιστοσύνη σας και σας επιβραβεύει μέσα από ένα σύστημα σημαντικών εκπτώσεων. Σας προσφέρει έκπτωση:

  • 10% σε περίπτωση που η επιχείρησή σας χρησιμοποιεί εναλλακτικές πηγές ενέργειας. 
  • Επίσης, με το Generali Bonus με 10% έκπτωση στα ετήσια ασφάλιστρα σε περίπτωση που δεν υπήρξε ζημιά κατά την προηγούμενη ασφαλιστική περίοδο
  • Έως 7% ανάλογα με το ύψος του κεφαλαίου
  • Επιπλέον έκπτωση 5% εάν υπάρχουν μέτρα πρόληψης και προστασίας


Για περισσότερες πληροφορίες καλείτε στο

2310 841 656