Έκλεισε ο κύκλος επαναπιστοποιήσεων από τη GENERALI

Με μεγάλη επιτυχία ολοκληρώθηκε ο πρώτος κύκλος των σεμιναρίων Επαναπιστοποίησης της Generali Hellas. Συνεργάτες, Ασφαλιστικοί Διαμεσολαβητές, από ολόκληρη την Ελλάδα έδωσαν το «παρών» στα σεμινάρια Επαναπιστοποίησης προκειμένου να αναβαθμίσουν τις γνώσεις τους και να μπορέσουν να προσφέρουν ακόμη υψηλότερης ποιότητας υπηρεσίες στο ασφαλιζόμενο κοινό.

Στα σεμινάρια συμμετείχαν και επαναπιστοποιήθηκαν και οι άνθρωποι της ERGON Σύμβουλοι Μηχανικοί με σκοπό να διαθέτουν και τα τυπικά αλλά και τα ουσιαστικά προσόντα, με γνώμωνα την παροχή υπηρεσιών υψηλής ποιότητας και στον ασφαλιστικό κλάδο!

Η ERGON Σύμβουλοι Μηχανικοί διαθέτει Μηχανικούς οι οποίοι είναι πιστοποιημένοι και καταρτισμένοι ασφαλιστικοί σύμβουλοι, πρέχοντας προγράμματα ασφάλισης για τεχνικά έργα, επιχειρήσεις, καταστήματα, κατοικίες και Αστική Ευθύνη σε συνεργασία με τις μεγαλύτερες ασφαλιστικές εταιρείες στην Ελλάδα και την Ευρώπη.

Ο Διευθυντής του Τμήματος Εκπαίδευσης της Generali Hellas κ. Κώστας Χομόνδοζλης δήλωσε:
«Θα ήθελα να διαβεβαιώσω τους Συνεργάτες μας ότι η Generali θα συνεχίσει να τους στηρίζει σε κάθε τους βήμα και να επενδύει διαρκώς στην ανάπτυξη των δεξιοτήτων τους ώστε να είναι πάντα σε θέση να ανταποκρίνονται επαρκώς στις Κανονιστικές και κάθε άλλου είδους υποχρεώσεις τους»